Soulheartpainting is een intuïtieve manier van schilderen waarbij we van moment tot moment stilstaan bij wat ‘gevraagd’ wordt tot vorm te komen en geschilderd te worden. Het is een prachtige manier om meer verbinding te maken met jezelf, je onderbewuste en jouw eigen wijsheid. Er is geen vooruitgedacht resultaat, maar we laten ons verrassen!

In het bijzonder is het mogelijk om contact te maken met het goddelijke vrouwelijke, een ontdekkingstocht binnen het domein van vrouwelijke wijsheid.

Soulheartpainting bied ik zowel individueel als in tweetal aan. De workshop bestaat uit twee dagdelen.

SoulCollage®

Bij SoulCollage® gaan we op een speelse manier aan de slag met het maken van collagekaarten rondom een bepaald thema. Doordat we de afbeeldingen intuïtief uitkiezen en samenvoegen, opent het de weg om in contact te komen met jouw innerlijke wijsheid. Het is een plezierige en laagdrempelige wijze om onbewuste kennis meer bewust te maken.

SoulCollage® in Nederland

Intuïtief bijenwas schilderen is een manier om spelenderwijs je onderbewuste aan te spreken. Het is een fijne manier om met een specifieke vraag of thema aan de slag te zijn: het helpt je openen en breder naar een situatie te kijken. 

Mindfulness

Mindfulness helpt je om meer bewuste keuzes te maken in je leven, beter af te stemmen op jezelf en je omgeving. In de 8 weken training ga je intensief aan de slag met mindfulness- of aandachtsbeoefening. Deze oefeningen helpen je meer te zijn met wat er is, van moment tot moment.

‘You can’t stop the waves, but you can learn how to surf’

-Jon Kabat-Zinn